Zoeken naar klaar haar

Uw zoekactie voor klaar haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

oraal bischierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Nieuwe cockring
Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen als m`n lul harder en dikker staat. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent  

Nieuwe cockring
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren of getrimd, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Liefst uit de regio en voor regelmatig ;)  
Bare slet 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bare slet
Ik zit op mijn knieën klaar in string van mijn mooie vrouw. Jij komt binnen en je dwingt me om je te pijpen. En dan spuit en plas je waar je zin in hebt. Misschien ligt er wel een foto klaar. Op regelmatige basis?  
Botje 51 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
zoek wielrenner regelmatig vrijdagavond tussen 19.30 en 20.30
Zoek wielrenner voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 of na 23.00 in Ooigem sas , ik zuig je klaar , ook in voor piss en meer , bij interesse stuur me mailtje om verder af te spreken  

zoek  wielrenner regelmatig vrijdagavond tussen 19.30 en 20.30
Jos 43 jaar Antwerpen - Turnhout
wie mag ik dadelijk rond 8u komen pijpen
Wie in omgeving Turnhout mag ik dadelijk komen pijpen. je kan ontvangen, ik pijp je, je komt klaar in mijn mond of gezicht.  
Louw 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Hey ben 29 jaar van gent zoekt oude man in de donkere kamer zijn lul masseren tot hij klaar komt ik kan niet ontvangen  
Slet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem, discreet maar to the point
Duidelijk toch?! Ik lig klaar, foto’s die je ziet zijn net gemaakt. Zeg wat UW wensen zijn, ik onderga als een hoer, een slet, een slaaf. Alles anoniem en discreet, ik kijk je nooit aan. Stuur maar wat JIJ wilt maar mij diep en hard neuken zou fantastisch zijn.  

Anoniem, discreet maar to the point
Funboy 28 jaar Limburg - HASSELT
Vandaag voor 21:30u
Ben net thuis en heb enorm veel zin om iemand te pijpen en zelf ook klaar te komen. Liefst buiten onder het zonnetje, is er iemand die nu kan en niet te ver rijen is vanuit Hasselt?  
Bloedgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen na 19u00
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Joris 43 jaar Antwerpen - Herentals
Ik pijp jou
Morgen {dinsdag) werk ik thuis. Kom jij mijn mondje vullen tijdens mijn middagpauze? Ik pijp je graag klaar tussen 13 en 14 uur. Je komt binnen, zet je comfortabel in de zetel en hoeft verder niets te doen. Ik zet me op mijn knieën en pijp je lekker klaar. Zelf ben ik een toffe 40-er met bril en baardje. Jij bent proper gewassen en hebt veel zin. Ik ontvang in Herentals, op wandelafstand van de Toyota garage.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10